Viesers team vokser

Viesers team vokser igjen.

Anniina Kivelä, Sales Assistant, bringer kompetanse og erfaring til vårt salgs- og kundeserviceteam. Anniina’s kunnskap om økonomi og erfaring innen kundeservice og salg vil sikre en utmerket kundeopplevelse.

Marian Seppälä, Marketing and Communications Specialist, styrker markedsføringen spesielt i Sverige og Norge. Marian har lang erfaring innen salg, markedsføring og bad, og hun vil med stor glede flagge finsk design.

Vi vokser sterkt i alle våre markeder, og disse rekrutteringene vil hjelpe oss med å nå våre mål. Marian blir med i markedsteamet og rapporterer til Anna Elo, leder for markedsføring og kommunikasjon. Anniina slutter seg til salgsteamet og rapporterer til Anni Hakola, Salgssjef Vieser Professional, Finland og Baltikum.

Det finske selskapet Vieser produserer unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet til inspirasjon og glede for alle, fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Produktene produseres i Österbotten i Finland helt tilbake fra 1973. Om lag syv millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.