Vieser på Nordbygg i Stockholm, 26.-29. april 2022

Vieser, som er kjent for sine unike designrister og høykvalitets gulvsluk, skal delta på Nordens største bygge møte Nordbygg i Stockholm 26.–29. april, stand A20:40.

Messens tema, bærekraftig utvikling, er perfekt for Vieser, da samfunnsansvar og bærekraft har vært viktige deler av Vieser’s virksomhet siden selskapet ble grunnlagt i 1973. Vieser gulvsluk ble designet for å erstatte forgjengerne i støpejern og har siden forhindret vannskader, reduserte for tidlige renoveringer og dermed forlenget levetiden til bygningene.

« Bærekraft er en av våre strategiske retningslinjer, og vi er sterkt engasjert i utviklingsarbeidet. Det er viktig for oss å forstå klimapåvirkningen av vår egen virksomhet og hvordan vi kan redusere den på alle mulige måter”, Annika Jyllilä-Vertigans, Vieser’s administrerende direktør påpeker.

Vieser presenterer på messen nyheter innen sitt produktspekter, markedets laveste gulvsluk – Vieser One Ekstra Lav og de nye tilskuddene til Line slukrennesystem.

Strukturen til Vieser One ekstra lav har en betydelig fordel ved både renovering og nybygg. Takket være den effektive flyten på 1,2 l/s er sluken egnet for både dusj og badekar. Vannlåsen i denne nyheten er basert på en innovativ membranteknologi.

Vieser Line serien er utvidet med nye lengder og med et herlig sort lokkalternativ. De fire forskjellige størrelsesalternativene gir ubegrenset frihet for designere. Line slukrenne kan plasseres fleksibelt inntil veggen, nær veggen eller midt på gulvet eller til og med flere ved siden av hverandre. Det er ingen grunn til å gå på akkord med design.

I stedet for å bygge nytt, velger de noen ganger å pusse opp for å spare miljøet. Det nye ekstra lave gulvsluket er ideelt for oppussing. Ved å kombinere Vieser ekstra lave sluk med Vieser Line skaper du også en grenneløsning med en høyde på kun 90 mm med risten!», sier Jens Persson, salgssjef i Skandinavia.

Velkommen til å sjekke ut våre nye produkter!

Vieser tilbyr unike designrister og gulvsluksløsninger av høy kvalitet for å inspirere profesjonelle byggherrer så vel som interiørdesignere og huseiere. Viesers-produkter har blitt produsert i finske Österbotten siden 1973. Viesers gulvsluk er installert på omtrent syv millioner bad og selskapet har virksomhet i Sverige, Finland, Norge og Estland.