Viesers team i Finland blir større

Begynnelsen på året har brakt oss mange gledelige nyheter, og årets vellykkede start bare fortsetter ved at vi kan ønske to nye forsterkninger velkommen til vårt team.

Lauri Hiilinen, Design Sales Manager, bringer med seg kompetanse og erfaring særlig for salgsteamet for progressive produkter. Lauri har grundig erfaring innen salg, formgiving og baderom, og han kommer til å fremme budskapet om finsk design med solid kompetanse.

Simo Suurkuukka, Project Manager, kommer til å styrke vårt produktutviklingsteam i digitaliseringsprosjekter og utvikling av nye innovasjoner. Simos sterke tekniske utdanningsbakgrunn og erfaring innen VVS-bransjen styrker vårt strålende produktutviklingsteam ytterligere, og han kommer til å lede Vieser inn mot en fremtid med enda flere innovasjoner.

Tidligere i år har vi rekruttert flere forsterkninger i Norden, og nå øker vi kompetanse og styrke også i Finland. Vi kan knapt vente md å se hvor det kommende året og våre nye krefter kommer til å føre oss. 

Det finske selskapet Vieser produserer unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet til inspirasjon og glede for alle, fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Produktene produseres i Österbotten i Finland helt tilbake fra 1973. Om lag syv millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.