Systemgaranti

Vieser-gulvslukprodukter har ti års systemgaranti.

Daglig bruk krever mye av gulvksluksystemet. Derfor anvender man bare materialer og deler av høy kvalitet for Vieser-gulvslukprodukter. Produktenes funksjonalitet og vanntetthet er konstatert i nøyaktige og krevende typegodkjenningstester i henhold til standarden.

Vår pålitelige produksjonsprosess, nøyaktige kvalitetsoppsyn og kontinuerlige produktutvikling garanterer at våre produkter er funksjonssikre og holdbare løsninger i sine omgivelser, akkurat som de har vært allerede i 50 år. Dermed tilbyr Vieser en ti års systemgaranti for sine gulvslukprodukter.

Kort om systemgaranti

Ti års systemgaranti dekker material-, struktur- og produksjonsfeil i Vieser-gulvslukprodukter. Vieser-gulvsluksystem inneholder sluk, tilleggsutstyr knyttet til sluk samt slukrister.

Systemgarantien er gyldig når både gulvsluksystemet og slukristen hører til den samme Vieser-familie. I tillegg skal Vieser-gulvsluk og vannmembran være typetestet til å være kompatible med hverandre.

Systemgarantien dekker ikke feil som kommer av montering, feilaktig lagring, oversett vedlikehold eller som skyldes bruk. Garantien dekker heller ikke produktets sedvanlige slitasje eller indirekte kostnader.

Systemgarantien påvirker ikke forbrukerlovens vilkår.

Kontakt oss Kontakt oss