Vår historie

Hos Vieser mener vi at ingenting er umulig og at alt kan gjøres litt smartere.

Våre røtter

Vi er en finsk familiebedrift som produserer og selger gulvsluker. Røttene våre ligger i de gode håndverkstradisjonene i Österbotten. Vi begynte i den vestfinske byen Kauhajoki i 1973, under ledelse av grunnleggeren Erkki Jyllilä. Vieser var resultatet av Erkkis visjon om å skape et produkt som kunne løse et vanlig praktisk problem, nemlig å drenere vann fra baderom på en sikker og trygg måte, samtidig som man reduserer kostnadene. Erkki så for seg et produkt med høyere kvalitet og enklere montering enn støpejernsproduktene på markedet.

Vi begynte reisen vår ved å hente inn ekspertise på plastteknologi og -støping, noe som var mangelvare på den tiden, og oppfylte visjonen gjennom våre originale, praktiske og banebrytende sektorprodukter Vieser HPAC. Produksjonen startet opp i Kauhajoki, og alt av Viesers produksjon finner fortsatt sted i Finland.

Arbeidet vårt har blitt belønnet, og vi er nå en klar markedsleder i Finland, samtidig som vi har sterke posisjoner i de andre nordiske landene. Kundene våre velger produktene våre gang på gang, og i dag finnes det gulvsluker fra Vieser på syv millioner bad. I dag spiller kvalitetsdesign en enda større rolle i å inspirere huseierne, men bak det stilige eksteriøret ligger et praktisk produkt som hjelper folk i hverdagen og overgår forventningene hos både proffer og privatkunder.

Vår filosofi

Vi utvikler kontinuerlig nye produkter for å gi kundene våre de beste løsningene. Vieser tilbyr overlegen kvalitet, funksjonalitet og holdbarhet. Vi fokuserer på design av produktene og bærekraftig utvikling. Målet vårt er å forsyne markedet med stilfulle løsninger som hører hjemme på moderne bad og forenkler kundenes hverdag.

Sortimentet vårt er designet for kundenes designdrømmer og for å inspirere dem til å ta smarte valg. Vi ønsker å hjelpe kundene med å skape unike designløsninger som ser bra ut, skaper harmoni og bidrar til å øke livskvaliteten.

Vieser – små, men viktige

Vieser er en del av Paree Group, hvor den første delen ble grunnlagt i 1973. Paree Groups omsetning er ca. EUR 75 millioner (i 2021). Selskapet har ca 450 ansatte.

Kontakt oss Kontakt oss