Etterlengtede produktnyheter fra Vieser: Det laveste gulvsluk på markedet

Den effektive og funksjonelle Vieser One slukfamilies nyeste representant, Vieser One ekstra lav er tilgjengelig i Norge fra 2. Mai! Det nye lave gulvsluket har en høyde på bare 69 mm, men likevel en kapasitet på 1,2 l/s. Sluket har DN50-uttak og mulighet for DN32 sidetilkobling.

– Vi ser sterkt økende etterspørsel og behov i bygge markedet ved renoveringer og spesielt rehabilitering. Derfor ønsket vi å skape et gulvavløp som kan dekke behovet for spesielt lave konstruksjoner, sier Per Arild Alfheim, salgsrepresentant Vieser.

Fordelene med den ekstra lave modellen til Vieser One er størst for mellomliggende bjelkelag med tynn påstøp eller hvor det ellers er vanskelig å bygge fall mot sluket.

Innovativ vannlås med membranteknologi

Vannlåsen i det ekstra lave gulvsluket er basert på en innovativ membranteknologi. I stedet for et konvensjonelt vannrom har låsen en lufttett membran som åpnes når vannet strømmer gjennom det og deretter lukkes igjen for å stenge for kloakkgasser.

En membranvannlås er mer stillegående og perfekt for bygninger som har hatt problemer med uttørkede vannlåser.

Kompatibel med Vieser design rister

Den ekstra lave Vieser One er selvfølgelig også kompatibel med alle våre designløsninger. Gulvsluksystem med Vieser gulvsluk og rist har 10 års systemgaranti.

– Viesers ambisjon er alltid å løse problemer og møte kundenes behov. Vi er lydhøre for innspill og ideene til fagfolk som designer våtrom og installerer gulvavløp. Samtidig ønsker vi også å møte ønskene til sluttkundene, sier administrerende direktør Annika Jyllilä-Vertigans i Vieser.

Les mer om ekstra lav Vieser One på produktsiden: Vieser En lav modell DN50 1×32 ekstra lav.

Støtteben tilgjengelig som ekstrautstyr.