Vieser Line installation options

Ny Vieser Line-animasjonsfilm om montering

Vi har publisert en ny animasjonsfilm om montering av Vieser Line slukrenner som vil lette monteringen av våre sluk ytterligere.

Fra tid til annen mottar vi spørsmål fra våre kunder om montering av Vieser Line slukrenner. På byggeplassen kan situasjoner og forhold variere, og innimellom kan de profesjonelle montørene trenge litt hjelp med et delområde. Det finnes også montører som ikke har arbeidet med den nye typen slukrenner, og dermed trenger de støtte til både montering og planlegging av arbeidet.

Derfor ha vi nå laget en komprimert animasjonsfilm om montering av Vieser Line slukrenner. I den korte animasjonen på 2,40 minutter viser vi montering av Vieser Line fase for fase:

  1. Montering av sluk
  2. Montering av støpeform og støping av gulvet
  3. Fuktisolering
  4. Posisjonering av sluket
  5. Flisegging og sluttarbeid

Fordeler med Vieser Line-installasjon og -produktene

Prinsippet ved montering av Vieser Line slukrenner er det samme uansett om man har valgt å montere en beleggbar rist for flislegging eller en rist i rustfritt stål. Dersom risten er ferdig flislagt, slipper man selvfølgelig flisleggingen helt.

Under alle ristene fra Vieser – inklusiv Vieser Line-løsningen – finnes det alltid et effektivt og tradisjonelt gulvsluk fra Vieser. Sluket velges ut fra behovet på monteringsstedet fra Viesers omfattende utvalg av gulvsluk som inkluderer gulvslukløsninger for både nybygg og oppussingsobjekter.

Fordelene ved Vieser Line slukrenne er den enkle monteringen, men også allsidigheten av plasseringen. Slukrennen monteres som oftest inntil veggen, noe som gjør det mulig å lage fall i én retning. Vieser Line kan også monteres i en viss avstand fra veggen eller midt på gulvet samtidig som man tar hensyn til fall.

Alle monteringsmetoder er like trygge når det gjelder fuktisolering; monteringsmetoden er den samme og tilleggsdeler er unødvendige.

Vi tilbyr støtte til montering og planlegging

Du finner våre svært dekkende og produktspesifikke monteringsinstrukser på våre tuotesivuilta. = produktsider. Vi har også en separat detaljinstruks for flislegging.

Skulle du trenge hjelp med monteringen, kan du ta kontakt med oss direkte enten på e-post: thomas.collin@vieser.no eller tlf. +47 919 08 916