Vieser Flip

Vieser Flip – nytt produkt utvider slukristkolleksjonen

Utvalget av Vieser-firkantrister blir utvidet i dag når vi lanserer et flott nytt produkt: Vieser Flip beleggbar slukrist 146×146 mm.

Vieser Flip er en tosidig slukrist der det på den ene siden er rom for gulvflis, på den andre er det glatt ståloverflate. Denne slukristen i kompakt størrelse er et stilig alternativ for å oppfylle et ønske om en enhetlig gulvoverflate og en usynlig slukrist. Risten kan flislegges slik at den er kompatibel med de øvrige gulvfliser og blir til en harmonisk del av gulvoverflaten. Risten kan også fremheves med en komplementærfarge eller flislegges til å bli en del av mønsteret på gulvet.

Flip-slukrist fungerer også uten flisbelegging ved å snu den rundt og anvende den stilige slukristen i rustfritt stål. Så får man to ulike bruksmåter for den samme slukristen. Ingen spesielle verktøy behøves, beboerne kan enkelt ta tak i kantene på risten og snu den.

Den finske Vieser Flip-slukristen er typegodkjent i henhold til Miljødepartementets forskrift.

Flip-slukrister av rustfritt stål er kompatible med alle Vieser-gulvsluk. Montert sammen har de ti års systemgaranti. Salgspakken inneholder Vieser Flip-slukrist og ramme.

«Vieser Flip er et utmerket eksempel på et produkt som er utviklet i tråd med kundenes ønsker. Vi lytter nøye til kundenes ønsker og følger bransjens trender. Friheten til selv å velge hvordan slukristen skal se ut – eller om den skal være synlig i de hele tatt – er meget viktig for våre kunder. Vi ønsker å være med på å gjøre stadig flere bevisst på disse alternativene, og til slutt også å støtte deres baderomsdrømmer», forteller Jaana Honkonen, produktsjefen hos Vieser.

Mer om Vieser Flip-slukrist kan du lese på produktsiden

Det finske selskapet Vieser produserer unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet til inspirasjon og glede for alle, fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Produkter har blitt produsert i Österbotten i Finland helt siden 1973. Cirka seks millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.

Mer informasjon:

Anna Elo
Head of Marketing and Communications

+358 40 581 2567

Vieser Oy
Metsänneidonkuja 8
FIN-02130 Esbo