Vieser Line begeistrer i Bostedsmessen i Lojo

Lojo, nær hovedstadsregionen i Finland, er verten til årets Bostedsmesse. Vieser med sine slukrenner er godt synlig i de visuelt mest slående baderom på messen.

Huset Sensu

Dette huset kjærtegner venner av sensualitet og estetikk I det personlige hjemmet har man satset på naturmaterialer og sunt inneklima. Det japanske ordet ‘sensu’ betyr en foldbar vifte, men også følelser og sanser.، De store flisene som ligner på stein og den enhetlige gulvoverflaten i harpiks virkelig oser av luksuriøs ro. På gulvet har man valgt å gå for tre Vieser Line-slukrenner som glir sømløst i ett med den fredelige atmosfæren.

Vieser Line er et utmerket valg for denne typen gulv, fordi man i stedet for flis kan fylle slukristen med hvilket som helst gulvmateriale, for eksempel mikrosement eller harpiks, som ble brukt her.

Designtalo Idyll

Også i Designhus Idyll har man valgt flotte Vieser Line-slukrenner på baderommet. Idyll er et karbonnøytralt ECO2-hus bygd ved innsjømiljø. Man har minimert bruken av plast i strukturene, og isoleringen er laget av fornybar trefiber.

Det finske Vieser Line glir perfekt i ett med innredningen i baderommet der svarte kraner kontrasterer fint det rolige uttrykker i naturlige toner.

Mangsidige Flip

I Designhus Idyll fins det også en annen Vieser-innovasjon – Vieser Flip. Vieser Flip er en ny og fleksibel slukrist med to bruksmåter. Den ene siden av slukristen kan belegges med en ønsket gulvflis, den andre siden består av en tidløst elegant og slett ståloverflate.

I dette huset har man belagt Flip med stilige lyse småflis slik at risten glir i ett med innredningen, men vises også som en morsom detalj i dusjen i vaskerommet.

Les mer om den mangsidige Vieser Flip

Jukkatalo Jalava

Jalava er et lyst hjem for en barnefamilie, der det er blitt tatt høyde for familiens varierende rombehov. Planløsningen i enetasjeshuset og den visuelt slående takhøyden bringer inn lys og ro i familiens hverdag. Også i baderommet har man ved siden av det estetiske satset på funksjonalitet. Under svarte dusjer finner man to Vieser Line-slukrenner.

Slukrenner i det lyse baderommet er flisbelagde slik at de glir flott i ett med innredningen, og Vieser Lines utmerkede gjennomstrømmingsegenskaper og lang rengjøringsintervall sørger for barnefamiliens bekymringsfrie hverdag også i baderommet.

Bli kjent med husene

Bostedsmessen 2021 i Lojo er sannelig en fest for estetikk og natur.

Anselige mengder innredningsløsninger og naturmaterialer går hånd i hånd, og Vieser er stolt og glad over en gang til å få være med på fremtiden til finske byggetradisjoner.

Les mer om og bli kjent med hus i Bostedsmessen.