Bekymringsfri i hverdagen

Vieser-gulvsluk – lett og ukomplisert å vedlikeholde

Et gulvsluk med design-rist kan være blikkfangeren i baderommet, men det er herlig å kunne glemme det i travel hverdag, fordi Vieser-slukene er raske og lette å rengjøre, og rengjøringsintervallen kan være nokså lang.

Hvordan man rengjør gulvsluk er noe som man kanskje ikke tenker på når baderommet blir planlagt, men et velfungerende gulvsluk er et sentralt element der, og det bør kunne rengjøres trygt og lett.

I flere år allerede har enkel rengjøring vært en hjørnestein for Vieser-produkter.

Se rengjøringsinstrukser på slutten av denne siden.

Et finsk sluk til å stole på

Utmerkede gjennomstrømmingsegenskaper og over seks millioner installerte gulvsluk forteller at Vieser er til å stole på. Vannet som strømmer raskt og effektivt gjennom sluket tar også mesteparten av smuss med seg, noe som betyr at det sjeldnere oppstår behov for rengjøring.

Når det er dags for rengjøring, er det raskt og ukomplisert å utføre. Til og med et tungt lokk er trygt å løfte med hjelp av et ergonomisk løfteverktøy, og vannlåsen i sluket er designet for å være lett å fjerne. Det er bare én måte å sette vannlåsen tilbake på plass, så rengjøringen er trygt og enkelt for hvem som helst.

«Baderommenes gulvslukløsning har noe å si. På et hotell er det strenge krav til renhold, og tiden som spesialisten bruker på det er optimert for å oppnå det beste resultatet. Vieser-slukrenner er virkelig enkle og lette å vedlikeholde.»

Niina Käkelä, ansvarlig for renholdsavdelingen i Scandic Rukahovi I Scandic Rukahovi ble det installert Vieser-slukrenner.

Rengjøring av gulvsluk

  1. Løft slukristen opp. Løfteverktøyet gjør det lettere å løfte en stor rist.
  2. Ta ut vannlåsen i sluket med hjelp av løftehåndtak.
  3. Skyll vannlåsen. Du kan også børste sluket rent. Sett vannlåsen og risten tilbake på plass etter rengjøringen.

Kontakt oss Kontakt oss