Et lyst og harmonisk hjem for en barnefamilie

Et boligstrøk i rolige og naturlige omgivelser nær Lahtis, Finland, er blitt det nye hjemstedet for en barnefamilie. Materialvalget i det flotte nybygget er både bærekraftig og visuelt slående. Familien Perko bor i et rolig område et par kilometer unna det sentrale Lahtis. Å bygge et nytt hus er alltid et stort prosjekt med mange overraskelser underveis, men familien er mer enn fornøyd med valgene i baderommet.

Som gulvslukløsning i baderommet bestemte familien seg for Vieser Line–slukrenne. Valget ble tatt av flere grunner som Vieser hadde et svar på.

Det lyse hjemmet i et naturnært område
Eleganta stora golvplattor i kombination med Vieser Line

Med tanke på de store gulvflisene på baderommet var Viesers slukrenne et utmerket valg. Man ønsket å gjøre den beleggbare slukristen til en del av baderomsgulvet, slik at de store gråe gulvflisene ville danne en enhetlig og harmonisk helhet og at det ville være enkelt å utføre hellingen i gulvet i én retning.

Størrelsen på baderommet ga også sine utfordringer for valget av en passelig gulvslukløsning. Man ønsket to slukrenner på én meter hver, så det var lett å rette seg mot Vieser-kolleksjonen. Siden Vieser Line-slukrenneløsningen ikke krever ekstra rom under gulvet og at hvilken som helst Vieser-gulvsluk passer som par til slukristen, kan valget tas fullstendig på basis av visuelle hensyn. Slik fikk man satt opp to gulvsluk i én lang linje fra vegg til vegg, noe som ga en ryddig og symmetrisk helhet.

Den virkelig store overraskelsen i valget av Vieser-slukrenne var at man ikke måtte være spesialist i bransjen for å kunne skaffe delene i gulvsluksystemet slik at de er klare for å bli montert.

Antti Perko, eieren av leiligheten

«Når man bygger et nytt hus, må man, enten man vil eller ikke, lære seg å bli en spesialist i mange saker. Det virkelig positive ved valget av Vieser-slukrenne var at man ikke måttet være en spesialist i bransjen for å kunne skaffe delene til gulvsluksystemet slik at de er klare for å bli montert.

Når lengden på slukrennen var bestemt, fikk vi alle de nødvendige delene for monteringen i én pakke, det var ikke behov for ekstra forberedelsesarbeid og man måtte ikke jakte på deler. For montøren var dette den første Vieser-slukrennen, og det var en meget positiv overraskelse hvor lett og enkel den var å montere», forteller eieren av leiligheten, Antti Perko.

Nettopp den enkle monteringen er ett av essene for Vieser-slukrenne. Man behøver bare noen få deler som alle er tydelige og enkle. Monteringsarbeid støttes av nøyaktige instrukser, og monteringsanimasjoner gir ekstra sikkerhet i arbeidet. Vieser Line er kompatibel med hvilken som helst Vieser-gulvsluk, slik at monteringen ikke krever noen kompromisser.

I tillegg kan slukrennen trygt plasseres hvor som helst i baderommet. Takket være effektiv gjennomstrømming og enkel rengjøring er alle gulvslukløsninger meget funksjonssikre, og derfor kan Vieser tilby ti års systemgaranti for sine produkter.

Enkel montering, meget ryddig resultat
Vil du vite mer?
Per Arild Alfheim Area Sales Manager Norway +47 913 31 315 per@vieser.no