Fullstendig renovert leilighet fra århundreskiftet i Turku, Finland

Viesers gulvavløp med unik design var det rette valget for Hakala-familien.

Riku Hakalas familie på fire bor i Åbo, i ett vakkert hjem fra slutten av 1800-tallet. Huset som tidligere var et bryggeri har senere blitt omgjort til boliger. Familien Hakala vil kombinere nytt og gammelt i hjemmet sitt. På begge baderommene har de installert avløp fra Vieser, siden de ga løsninger som passer bedre inn i rommene enn de tradisjonelle modellene.

– Huset vårt er fruens barndomshjem. Når hennes far ville selge eiendommen, bestemte vi oss for å kjøpe den og flytte inn, forteller Hakala.

– Siden det er et gammelt bryggeri, er atmosfæren litt industriell. For å balansere dette ville vi skape en fredfull stil i baderommet, fortsetter Hakala.

Vieser hjalp dem å velge den beste løsningen

Familien foretrekker holdbare materialer og møbler av høy kvalitet i hjemmet.Med de moderne, nye løsningene har de kombinert gamle og originale elementer på en vakker måte.

Vi har installert Viesers avløp på begge badene. I det ene badet valgte vi en Vieser Line linjegulvavløp og i det andre en Vieser Corner-hjørnegulvavløp. Vi ville ha en løsning som passet bedre inn i helheten, sier Hakala.

Etter vår erfaring passer disse gulvavløpene fra Vieser også med renoveringsobjekter. Montørene hadde ingen problemer. – Hos Vieser var de veldig hjelpsomme med både tekniske løsninger, utseende og design, roser Hakala.

Lett å holde ren

I følge Hakala er familien veldig fornøyd med sluttresultatet – det både føles og ser ut som det de forventet i planleggingsfasen.

– Avløpene har også vist seg å være et perfekt valg, ettersom de er enkle å holde rene, forklarer Hakala.

– Om du ikke vil ha det tradisjonelle firkantede gitteret midt på gulvet i det nye eller renoverte badet ditt, er dette et utmerket alternativ, avslutter Hakala.

Om du ikke vil ha det tradisjonelle firkantede gitteret midt på gulvet i det nye eller renoverte badet ditt, er dette et utmerket alternativ.

Riku Hakala
Vil du vite mer?
Per Arild Alfheim Area Sales Manager Norway +47 913 31 315 per@vieser.no

Referanser knyttet til prosjektet

Privat bolig, hjem i et tidligere bryggeri

Se presentasjonen