Vakre og funksjonelle bad

Viesers slukrister er prikken over i-en på de stilige badene fra Franssila.

Franssila Kylpyhuoneet Oy holder til i den finske regionen Birkaland. Bedriften spesialiserer seg på renovering av bad, og har levert spektakulære og annerledes baderom i mange år. Bedriften har fokus på kvalitet og profesjonalitet, noe som understrekes av en kundetilfredshet på 99 %. Vieser har fått plass i mange av disse flotte baderommene. Dette dreier seg selvfølgelig om tradisjonelle Vieser-rister, men også Vieser Line slukrister. Disse slukristene har vært med på å gi badene den siste prikken over i-en.

Vieser Line-serien er utviklet og produsert i Finland, og gir mange muligheter med tanke på både finish og plassering på badet. Slukristene monteres vanligvis helt inntil veggen, slik at fallet i gulvet kan legges i én retning. Dette gjør det enklere å bruke store gulvfliser, noe som har blitt veldig populært. Gulvsluken kan monteres helt inntil eller litt ut fra veggen. Her kan man rett og slette velge det man liker best, rent visuelt – begge metodene er nemlig akkurat like trygge å bruke.

På disse renoverte badene har Vieser Line-slukristene blitt belagt på to ulike måter. På det første badet har Vieser Line-risten blitt belagt med den samme flistypen som badegulvet. Vieser Line kan også belegges med et harpiksbelegg, hvilket er gjort på det andre badet. Harpiksbelegget skaper en harmonisk og fredelig atmosfære på badet. Man oppnår en lignende effekt ved å flislegge Vieser Line-slukristen, noe som gjør den nesten usynlig og skaper en enhetlig gulvflate. Med Viesers løsninger er det ikke nødvendig å velge mellom form og funksjonalitet. Under designristen vil den tradisjonelle, effektive Vieser One-gulvsluken ta seg av det funksjonelle, som med alle gulvsluksystemer fra Vieser.

Se flere flotte baderom og besøk Franssila på Instagram og Facebook.