En arkitekts valg – tydelig og klart

Baderommet i en privatleilighet i Göteborg ble fornyet med rolige grånyanser og markante, store fliser.

Arkitekten som bor i leiligheten ønsket å fornye sitt baderom og gjøre det om til noe moderne og tydelig. Når baderomveggens store og markante flis i rolige gråtoner møter små gulvflis, skapes det en enhetlig og tydelig helhet.

Dusjområdets gjennomsiktige glassvegg letter og kontrasterer rommet som ellers er preget av grå stein. Den store Vieser Square-designslukristen på gulvet er belagt med samme små flis som resten av gulvet. Den store slukristen er et stødig underlag å stå på når man dusjer, og den skaper en vakker og enhetlig gulvoverflate i hele rommet. Den enhetlige overflaten gir rommet et luksuriøst og personlig preg da den tradisjonelle lille slukristen mangler.

Svart og grått
Et rist å stå på

Den beleggbare slukristen er en del av Vieser Square-produktfamilien som består av store firkantige slukrister. Den store størrelsen på 60 cm x 60 cm er designet slik at man kan stå oppå gulvristen. Samtidig danner slukristen en iøynefallende ledsager til dusjen. Slukristen kan belegges etter kundens ønsker med alt fra små fliser helt opp til en stor en. Alternativt kan man fylle slukristen med masse som er velegnet for bruk i våtrom, for eksempel mikrosement eller harpiks.

Vieser Square-produkfamiliens slukrister i samme størrelse kan også fås i tremateriale som passer for bruk i våtrom. I utvalget finner man den lyse slukristen av Accoya-tre samt den mørke versjonen av Kebony-tre. Bli kjent med dette flotte huset i Härryda i Göteborg der husets baderom ble utstyrt med to Vieser Square-slukrister i Accoya-tre.

Vieser Square-designslukrister er kompatible med de effektive og funksjonssikre Vieser One-gulvsluk. Monteringen går raskt og uproblematisk, og hverdagen blir lett – slukenes rengjøringsintervall er meget lang.

Les mer om lett rengjøring av Vieser-produkter.

Ble du interessert? Bli kjent med våre slukløsninger i våre showroom.

Et effektivt og velfungerende sluk under slukristen
Vil du vite mer?
Per Arild Alfheim Area Sales Manager Norway +47 913 31 315 per@vieser.no

Referanser knyttet til prosjektet

Privat bolig, arkitektens hjem

Se presentasjonen