Den skjulte perlen i sentrum

Det tradisjonelle hotellet ble utvidet

Da Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone med prisbelønnede overnattingskapasitet ble utvidet på våren, fikk hotellet flere nye og flotte rom med personlig preg. Lahtis-hotellets nye rom med alle sine detaljer er virkelig en opplevelse for besøkeren. Den stemningsfulle innegården og lounge-områdene lover noe godt, og de nye flotte hotellrommene mer enn innfrir disse løftene.

Innredningen i de nye design-rommene er utført med modige og visuelt slående valg.

Baderom som privat spa

De modige valgene gjelder også baderom der den luksuriøse innredningen gir besøkeren en følelse av spa. Baderomsgulvet er belagt med dekorative mosaikkflis i svart og gull, og som ledsager har man valgt det beleggbare Vieser Line-gulvsluksystemet som går i ett med gulvet. Denne løsningen egner seg særlig godt når man ønsker å beholde en enhetlig gulvoverflate i hele rommet.

Når slukrennen ligger ved siden av veggen, er også hellingen i gulvet lett å utføre i én retning mot sluket. Slik beholder man en visuell helhet, og resultatet er en fryd for øyet.

Vieser Line-slukrenne er et utmerket valg for profesjonelt designet baderom. Det er like mange alternativer som gulvmaterialer. Slukrennen kan belegges slik at den blir en del av gulvet eller mønsteret, og sluket glir sømløst inn i helheten. Man kan også fylle den beleggbare slukristen for eksempel med mikrosement, noe som beholder det helhetlige inntrykket perfekt.

Plassering av sluk kan velges fritt, noe som gir frie hender for design. Vieser Line-slukrenne kan trygt plasseres hvor som helst på baderomgulvet.

Funksjonssikkert

I hotellomgivelser er et funksjonssikkert gulvsluk spesielt viktig. Utmerket gjennomstrømningseffekt og lange rengjøringsintervaller er konkrete saker som frigjør renholdsressurser. Vannet blir raskt ledet borte fra gulvet samtidig som den sterke strømmen rengjør vannlåset i gulvsluket, slik at rengjøringsbehov sjeldnere oppstår.

Selve rengjøringen går enkelt, raskt og trygt og kan utføres av hvem som helst.

Utvidelsen viderefører hotellets historie

Hotell Seurahuone i Lahtis har en lang og ærerik historie. Utvidelsen som oser av design er en utmerket fortsettelse på denne historien og skaper en unik oase for besøkere i hovedgata i Lahtis.

Hva kunne være en bedre måte å avslutte en reisedag enn å komme til en luksuriøs spa i eget hotellrom og la øyet bade i flotte detaljer?

Vil du vite mer?
Per Arild Alfheim Area Sales Manager Norway +47 913 31 315 per@vieser.no

Referanser knyttet til prosjektet

Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Se presentasjonen