Architonic

Vieser til Architonic!

 

Nettstedet Architonic.com er en høyklassig designstøtte og inspirasjonskilde for arkitekter, innredningsdesignere og alle andre som er interessert i design. Hvert år blir nettstedet besøkt av opp til 16 millioner profesjonelle og design-interesserte som leter etter de beste produkter og løsninger for sine egne prosjekter. Nå er også Vieser en del av denne toppsamlingen.

De seneste årene har Vieser tydelig rettet blikket sitt mot de nordiske land og tatt sikte på å gjøre det finske kvalitetsdesignet bedre kjent i andre nordiske land. Architonic-plattform gir sitt bidrag til nye muligheter for samarbeid spesielt med norske og svenske designere. Den sterkt visuelle plattformen med bredt utvalg og høy kvalitet er som arkitektenes og interiørdesignernes «godteributikk». Derfor er det utmerket at vi er kommet inn og for vår del kan synliggjøre finske toppdesigneres produksjon.

Viesers mål er å gjøre baderommets gulvslukløsninger til en del av en iøynefallende arkitektur. Et godt eksempel av dette er Viesers store trerister som får gulvsluket, baderommets grunnelement, til å bli blikkfang i rommet eller til og med en inspirasjonskilde for hele innredningstemaet. Én av disse slukristene – Vieser Dot Accoya – ble belønnet med hedersbetegnelsen i Fennia Prize 20-designkonkurransen i 2020.

Vieser slutter seg til Architonic-utvalget med finsk design som ledestjerne og sikter på å bringe frem budskapet om muligheter for iøynefallende design i baderommet – uten å uten å måtte gi avkall på verken funksjonalitet eller kvalitet.

Bli kjent med Architonic-nettstedet.

 

Sthlm

Psst! I tillegg til Architonic finner du oss også på et annet interessant design-nettsted.
Sthlm Says Hello – By Rum er et luksuriøst møtested for design i en tid da det ikke kan organiseres messer.
Du kan bli kjent med nettstedet 
her.

 

 

Mer informasjon:

Anna Elo, Head of Marketing and Communications
anna.elo@vieser.fi/no
+358 40 5812567

Det finske selskapet Vieser produserer unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet til inspirasjon og glede for alle, fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Produktene har blitt produsert i Österbotten i Finland helt siden 1973. Cirka seks millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.