Vieser med i Bostadmessen 2021 i Lojo

Denne sommerens bostadsmesse organiseres i innsjømiljøet i Lojo, på Hiidensalmi messeområde. Årets hovedtemaer på messen er bærekraft, smidig hverdag og helhetlig velvære. 

Temaene er godt synlige i byggeløsninger. Blant småhus på området fins det flere trehus med et lit karbonavtrykk. I tillegg har man i mange hus forsøkt å bygge mest mulig uten plast, og heller valgt å bruke for eksempel trefiber som materiale.

I mange messehus har man valgt finske Vieser Line-slukrenner i baderommet. Baderommene anvender vakre materialer, og Vieser Line som passer godt sammen med enhetlige overflater og store flis, er brukt mangsidig, såvel flisbelagt som fyllt i med harpiks. Også en av de nyeste Vieser-innovasjoner, Vieser Flip, er i bruk i ett av husene. Mer informasjon om messehus finner du på sidene til Bostadsmessen.

Bli kjent med Vieser Line-slukrenner i følgende hus:

8. Hus Sensu

13. Jukka-hus Jalava

16. Designhus Idyll

I Designhus Idyll kan man bli kjent med Vieser Flip.

Messen har åpent 9.7.–8.8.2021, og på samme måte som i fjor skal man reservere tidspunkt for messebesøk sammen med billetkjøpet.

Bli bedre kjent med Viesers messehus her.

Det finske selskapet Vieser produserer unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet til inspirasjon og glede for alle, fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Produktene produseres i Österbotten i Finland helt siden 1973. Cirka seks millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.