Thérèse Cedercreutz med i styret hos Vieser

Thérèse Cedercreutz, Senior advisor, strategy M.Sc. (Econ.) er med i styret hos Vieser fra 25.1.2021 og utover. 

Thérése har over 25 år erfaring i ledelse, strategi, utvikling av forretningsvirksomhet, salg og markedsføring. Hun har ledet forretningsvirksomheten både på Globalt og EMEA-nivå, og har fokus særlig på bedriftens vekst og utvikling samt oppbygging av merkevarekapital og meningsfull ledelse.

De seneste seks år har Thérèse arbeidet som forretningsvirksomhetskonsultent og støttet bedriftsledelsen med framtidens utfordringer, spesielt hva som gjelder meningsfull ledelse og fremtidig vekst.

«Vi er meget glade og entusiastiske over å få Thérèse med på vårt lag. Vi ser dette som en utmerket mulighet å øke og utvikle vår kompetanse, utvide vår horisont og sparre med oss for å møte fremtidige utfordringer. Vår nåværende styresammensetning har nå en solid og mangsidig erfaring både i profesjonell VVS-forretningsvirksomhet og designledet verdiskapning og merkevarebygging», sier Viesers administrative direktør Annika Jyllilä–Vertigans.

 

Mer informasjon:

Annika Jyllilä–Vertigans, CEO
annika@vieser.fi/no

 

 

Det finske selskapet Vieser produserer unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet til inspirasjon og glede for alle, fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Produkter har blitt produsert i Österbotten i Finland helt siden 1973. Cirka seks millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.