Vieser med sterk presentasjon på Habitare-messen

Vieser Oy, Pressemelding 20.9.2019

 

Vieser med sterk presentasjon på Habitare-messen med sin prisbelønte avdeling Natural by Vieser

Dagens baderom har opplevd en stor forvandling fra å være tekniske rom til å bli ekte interiører som innredes med tanke på å skape en bestemt stemning ved hjelp av overflater, materialer og belysning. Både forbrukerne og utbyggerne samt designerne har kjennskap til dette, og derfor er det viktig – nærmest livsviktig – i denne bransjen å kunne tilby et godt utvalg av alternativer. ”Vi ønsket å presentere vårt sortiment av designgulvsluk i en stor og inspirerende baderomsverden som åpner nye muligheter ved innredning av baderom,” forteller Viesers administrerende direktør Annika Jyllilä- Vertigans. Det finnes også andre temaer i Viesers sortiment, og til Habitare-messen valgte vi et enkelt, men vakkert Natural by Vieser-tema. Vår designer Linda Bergroth blåste liv i dette med sin japanskinspirerte og minimalistiske paviljong-avdeling, forteller Annika, og fortsetter: ”Sammen med våre samarbeidspartnere er vi i stand til å skape nye typer miljøer og inspirere boligeiere.”

I vår avdeling klarte vi å sette designristene til våre gulvsluk i et nytt lys og tilby besøkende en rolig oase i den travle Habitare-messen, samtidig som vi respekterte årets Habitare-tema ”Mind spaces”. Vi er takknemlige og kjempeglade for all oppmerksomheten vi har fått både fra det generelle publikum og i form av priser, forteller Anna Elo som er ansvarlig for markedsføring og kommunikasjon i Vieser. Til vår store glede mottok vi både Prisen for beste messeavdeling tildelt av Sisustustoimittajat Ry (Interiørredaktørenes forening) samt Prisen for Beste avdeling tildelt av Habitares Internasjonale bloggere. Det er flott at finsk design av høy kvalitet interesserer det store publikum og at man i dag våger å ta store steg i innredning av baderom med mer personlige og individuelle løsninger, oppsummerer Anna.

Vårt Natural by Vieser-sortiment er basert på å etterligne naturen. Gulvslukristene som ble presentert i avdelingen er laget av Accoya (trevirke), Dekton (komposittstein) og pulverlakkert rustfritt stål. I vår virksomhet legger vi stor vekt på at materialene har lang levetid, at de tåler slitasje ved daglig bruk og at de er miljøvennlige. Slukrister laget som designelementer skal tåle tidens tann ved skiftende trender og stiler. Vieser samarbeider med de fremste designerne i Finland: Saku Sysiö fra Aivan og Arni Aromaa fra Pentagon Design. Interiørhelhetene i avdelingen ble komplettert med dusjvegger i klarglass fra INR og blandebatterier og dusjarmaturer i matthvit fra Vola. Ellers i interiøret ble det brukt møbler fra Made by Choice og tekstiler fra Lapuan kankurit.

Vieser er et ekte designprodukt fra Finland. Bedriften ble grunnlagt i 1973 i Kauhajoki i Österbotten, Finland. I Finland er vi markedsleder i produksjon av slukrister, og vi har også virksomhet i Sverige og Norge.

 

Omtale av Vieser i publikasjoner som omhandler Habitare: The Northerly (engelskspråklig) og Finnish Design shop, Design stories

 

For mer informasjon kontakt:

 

Vieser Oy

Anna Elo

Head of Marketing and Communications

Anna.Elo@vieser.fi/no

+358 40 581 2567

Metsänneidonkuja 8

02130 FIN-Espoo

www.vieser.fi/no