Vieser deltar på Stockholms Furniture and Light-messen

Vieser Oy, Pressemelding 21.1.2020

Finske Vieser som har spesialisert seg i produksjon av designgulvsluk, deltar på Stockholms-messen Furniture and Light-messen 4. – 8. februar med sin Natural by Vieser-avdeling C11:48.

Natural by Vieser-avdelingen, som deltok på Habitare-messen i Helsinki i fjor høst og mottok flere priser, har vokst og fornyet seg – og er nå klar for presentasjon i Stockholm. Det er designer Linda Bergroth som har forvandlet avdelingen til en enkel, men vakker paviljong og skapt denne japanskinspirerte og minimalistiske baderomsverden som bader i nydelig sollys.

Natural by Vieser-avdelingen har sterk forankring i nåtid der et baderom ikke bare er et sted hvor man dusjer, men et rom for avslapping og ro. I dag innredes baderommene i minste detalj fra gulv til tak: den ønskede atmosfæren skapes ved hjelp av en kombinasjon av overflater, materialer og belysning. Denne nye tenkemåten gir plass til kreativitet og personlige løsninger; gulvslukristen inntar en ny rolle i baderommet og forvandler seg til et synlig designelement.

I Vieser-avdelingen presenteres designgulvsluk som harmonerer perfekt med det naturetterlignende Natural by Vieser-temaet. Gulvristene som presenteres i avdelingen er laget av Accoya (tre) og Dekton (komposittstein) som brukes i rister for flislegging, samt gulvflis som passer for baderom. Vi legger stor vekt på at materialene har lang levetid, at de tåler slitasje ved daglig bruk og at de er miljøvennlige.

Trevirke har fått en ny renessanse i innredningen. Vi er blant de første aktørene i Norden som har gjort det mulig å bruke trevirke som gulvmateriale i baderom, som også tilfredsstiller de høye kravene til husteknologi. Våre produkter er av ekte tre, de er fullstendig bærekraftig produsert, og de har fått en naturlig behandling. Treoverflaten føles myk og varm under føttene og egner seg derfor svært godt som materiale for våre produkter. Førsteklasses og nøye gjennomtenkt design er også et viktig tema. Slukrister laget som designelementer skal være holdbare og tåle tidens tann ved skiftende trender og stiler.

Til dette bidrar også slukristenes modularitet: når kunden velger en slukrist, er det kun slukfasongen han/hun forplikter seg til over en lengre tid. Kunden kan selv bytte ut den synlige delen, dvs. risten, til en rist i annen fargenyanse eller rist av samme fasong, men av annet materiale. Det er ikke behov for å skifte ut andre deler av gulvsluket, og dermed er det heller ikke behov for en kostbar oppussing.

Tirsdag 4. februar kl 14-15 har vi et arrangement i vår avdeling C11:48: Som representanter for vårt Vieser-team vil både Annika Jyllilä-Vertigans (CEO) og designer av våre designrister, Saku Sysiö, være tilstede. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til å bli bedre kjent med oss og vår stand hvor vi serverer musserende til besøkende.

Vieser produserer unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet som inspirasjon og glede til alle, fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Vieser-produkter har blitt produsert i Österbotten i Finland siden 1973. Cirka seks millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.

Våre samarbeidspartnere ved innredning av vår Natural by Vieser-messeavdeling:

Dekton vegg- og gulvmateriale I Cosentino

Accoya designrister I Novenberg

Vola dusjer

INR dusjvegger (sikkerhetsglass)

ABL (Ce.Si Ceramica Cotone-fliser)

Kärävä osppaneler

 

For mer informasjon kontakt:

Vieser Oy

Anna Elo

Head of Marketing and Communications

anna.elo@vieser.fi/no

+358 40 581 2567

Metsänneidonkuja 8

02130 FIN-Espoo

www.vieser.fi/no