Vieser på Habitare -messen med Natural by Vieser tema

Vieser Oy, Pressemelding 2.9.2019  (publisert først  /28.8.2019)

 

Finske Vieser som har spesialisert seg i produksjon av designgulvsluk, deltar på Habitare-messen med sin Natural by Vieser-avdeling 6b58 i området AHEAD.

 

I vår enkle og vakkert innredede paviljongavdeling designet av Linda Bergroth, skinner solen sterkt inn i det japanskinspirerte og varmt minimalistiske baderommet.

 

I dag er baderommet ikke bare et sted hvor man dusjer, men et rom for avslapping og ro. Baderommet uttrykker kundens stil samtidig som det også reflekterer kundens egen personlighet. Baderommet innredes i minste detalj fra gulv til tak: alle detaljene er nøye valgt for å skape en bestemt stemning, det være seg overflater, materialer og belysning. Med dette inntar gulvslukristen en ny rolle i baderommet og forvandler seg til et synlig designelement.

 

Vårt Natural by Vieser-sortiment er basert på å etterligne naturen. Gulvslukristene som presenteres i avdelingen er laget av Accoya (trevirke), Dekton (komposittstein) og pulverlakkert, rustfritt stål. Vi legger vekt på at materialene har lang levetid, at de tåler slitasje ved daglig bruk og at de er miljøvennlige.

 

Trevirke har opplevd en ny renessanse i innredningen. Vi var de første i Finland som så mulighetene til å introdusere tre som baderommets gulvmateriale som også tilfredsstiller kravene til husteknologi. Produktene er av ekte trevirke, de er bærekraftig produserte og de har fått en naturlig, Svanemerket behandling. Ekte tre kjennes mykt og varmt under føttene, og egner seg derfor godt som materiale for våre produkter.

 

En ekstra dimensjon tilføres av slukristenes modularitet: når kunden velger en slukrist, er det kun slukfasongen han/hun forplikter seg til over en lengre tid. Kunden kan selv bytte ut risten til en rist i annen fargenyanse eller rist av samme fasong, men av annet materiale.

 

Også førsteklasses og nøye gjennomtenkt formgivning er viktig. Slukrister laget som designelementer skal tåle tidens tann ved skiftende trender og stiler. Vieser samarbeider med de fremste designerne i Finland: Saku Sysiö fra Aivan og Arni Aromaa fra Pentagon Design.

 

Onsdag 11.9. kl 1300-1500 har vi et arrangement i vår avdeling: Både Annika Jyllilä-Vertigans som representerer Vieser-teamet og designer Saku Sysiö som er ansvarlig for design av våre slukriste, vil være tilstede. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til å bli bedre kjent med oss og vår stand hvor vi serverer musserende til besøkende.

 

Vieser er et ekte designprodukt fra Finland. Bedriften ble grunnlagt i 1973 i Kauhajoki i Österbotten, Finland. I Finland er vi markedsleder i produksjon av slukrister, og vi har også virksomhet i Sverige og Norge.

 

For mer informasjon kontakt:

 

Vieser Oy

Anna Elo

Head of Marketing and Communications

Anna.Elo@vieser.fi/no

+358 40 581 2567

Metsänneidonkuja 8

02130 FIN-Espoo

www.vieser.fi/no