Vieser Line fornyede forpakninger

Vieser Lines slukrenner og rister blir heretter solgt adskilt

Vieser har fornyet Vieser Line-slukrennesystems produktforpakninger og innpakning. Heretter blir systemets slukrenner og rister solgt adskilt, som egne produktpakker. Dette hjelper å variere kombinasjoner av slukrenner og rister. Også forpakningenes utseende blir oppdatert. I tillegg til produktetiketten fins det på pakken også et informativt klistremerke med produktets modell, lengde og farge.

I forbindelse med fornyede forpakninger lanserer vi nye Vieser Line-produkter, eksentriske slukrenner der plass for gulvsluk fins på enden av slukrennen. Slukrennen kan anvendes som enten «høyrehendt» eller «venstrehendt» modell. 

Endringer også i koder

På grunn av fornyede forpakninger blir også produktenes produktkoder endet – men selve produktet forblir det samme. Nåværende Line-produktpakker kommer til å utgå fra sortimentet når lageret for disse blir utsolgt.

__

Det finske selskapet Vieser produserer unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet til inspirasjon og glede for alle, fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Produktene produseres i Österbotten i Finland helt siden 1973. Cirka seks millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.