Vieser med i ARCHITECT@WORK i Oslo

Finske Vieser som har spesialisert seg på produksjon av designgulvsluk, deltar på arkitekturmesse ARCHITECT@WORK i Oslo den 29.–30. september.

Temaet på messen er nye innovasjoner. På Viesers standplass presenteres det design-gulvsluk med høykvalitets formgiving som bl. a. har fått tildelt Fennia Prize-hedersbetegnelsen. Produktene som blir presentert på standplassen er Vieser Dot-slukrist av Accoya-tre samt Vieser Square-slukrist av mørk Kebony-tre. Design for innovasjon tar utgangspunkt i tidløs formgiving og anvender holdbare materialer med lang levetid som fungerer godt i daglig bruk. Et annet viktig element er miljøvennlighet.

Trevirke har fått en ny renessanse i innredningen. Vieser er den første av aktørene i Norden som har gjort det mulig å bruke trevirke som materiale for gulvsluk, som også tilfredsstiller de høye kravene til husteknologi. Våre produkter av ekte tre er bærekraftig produserte og behandlet på naturlige måter. Denne behandlingen gir dem egenskaper som tåler å anvendes i et teknisk krevende rom. Design-produktet er sterkt rettet mot brukeropplevelsen: treoverflaten kjennes myk og varm under foten, og vannet som dropper mykt på treoverflaten skaper et rolig lydmiljø. Dermed kan den daglige dusjrutinen bli til et eget «me-moment» som gir et snev av luksus i hverdagen.

Produktenes førsteklasses og nøye gjennomtenkte formgivning gjør det også mulig å uttrykke seg fritt. Slukristen som fungerer som et design-element er laget til å tåle tidens tann – ved skiftende trender og stiler. Til dette bidrar også slukristenes modularitet: når kunden velger en slukrist, er det kun slukfasongen som man forplikter seg til over en lengre tid. Kunden kan selv bytte ut den synlige delen, dvs. risten, til en rist i annen fargenyanse eller rist av samme fasong, men av annet materiale. Det er ikke behov for å skifte ut andre deler av gulvsluket, og dermed er det heller ikke behov for en kostbar oppussing. Det fins også beleggbare versjoner av slukrister i samme form, samt flere andre alternativer i en helt annen form, som for eksempel den populære slukrennen Vieser Line.

«Vi vet at i Norge fins det en god del ambisiøse og innovative baderomsdesign samt årvåkne kunder som ønsker at baderommet har både vakkert design og lang levetid samt produkter som er laget på vilkår av bærekraftig utvikling. Vieser med sine produkter kan svare på nettopp disse ønskene og komme med et interessant og samtidig funksjonssikkert og lettmontert alternativ i norske baderomsinnredninger», konstaterer Vieser Scandinavias salgssjef Jens Persson.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til å bli kjent med oss og vår messestand nr. 82.

 

Den finske Vieser tilbyr unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet som dekker behov hos profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter samt inspirerer og gleder alle med hus eller leilighet. Vieser-produkter produseres i Österbotten i Finland, helt siden 1973. Det er blitt motert cirka seks millioner Vieser-gulvsluk, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.