Ti års systemgaranti for Vieser-gulvslukprodukter

Daglig bruk krever mye av gulvksluksystemet. Derfor blir Vieser-produkter produsert av materialer og deler av høy kvalitet. Testene har vist at Vieser-produkter er kvalitetsfulle, holdbare og funksjonssikre. Derfor tilbyr Vieser nå ti års systemgaranti for sine gulvslukprodukter.

Ti års systemgaranti

Systemgarantien dekker material-, struktur- og produksjonsfeil i våre gulvslukprodukter og er gyldig når både gulvsluksystemet og slukristen hører til den samme Vieser-familien.  Systemgarantien dekker ikke feil som skyldes montering eller bruk. Overfor forbrukerkunder svarer Vieser for kvalitet og holdbarhet på sine produkter i tråd med forbrukerkjøpsloven.

«Funksjonalitet og sikkerhet i våre produkter er ytterst viktig for våre kunder. Som kjent er vannet en god hjelper, men en dårlig sjef på innsiden av huset. Mange bekymrer seg over for eksempel faren for vannskader. Vi ønsker å tilby sinnesro og tilleggsskydd for kundene våre i form av et systemgaranti. Med Vieser-gulvsluksystem får kunden – i tillegg til ti års systemgaranti – også sinnesro av våre produkter», oppsummerer Viesers administrerende direktør Annika Jyllilä–Vertigans.

 

Det finske selskapet Vieser produserer unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet til inspirasjon og glede for alle, fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Produkter har blitt produsert i Österbotten i Finland helt siden 1973. Cirka seks millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.

Mer informasjon:

Anna Elo
Head of Marketing and Communications

+358 40 581 2567

Vieser Oy
Metsänneidonkuja 8
02130 FIN-Espoo

www.vieser.fi/no