Material Bank

Vår materialbank er blitt fornyet

Vi har fornyet vår materialbank for at den enda bedre skal passe til alle brukernes behov. Vi utvikler kontinuerlig våre produkter for å kunne tilby de beste løsninger til våre kunders behov. Den nye materialbanken fortsetter på dette sporet for å realisere vårt ønske om å yte best mulig service til våre kunder.

I materialbanken finner du enkelt monterings- og vedlikeholdsinstrukser, kontruksjons- og måletegninger samt andre filer, videoer og materialer knyttet til produkter, for eksempel produktspesifikke BIM/Revit-lenker til MagiCAD Cloud.

Tydelig søkemetode gjør det lett å finne

Den største fornyelsen i vår materialbank kommer i form av nedtrekksmenyer som gir klarhet til søket. Med hjelp av nedtrekksmenyer er det lett å filtrere resultater og raskt finne frem til materialer som er knyttet til ulike produkter. I forbindelse med fornyelsen flyttet vi den populære Ofte stilte spørsmål -delen til en egen side som du finner her.

Velkommen til den nye Materialbanken!

Det finske selskapet Vieser produserer unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet til inspirasjon og glede for alle, fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Produktene produseres i Österbotten i Finland helt tilbake fra 1973. Cirka seks millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.