Vieser & design

Annika Jyllilä–Vertigans med i styrelsen av Design Forum Finland

Viesers administrative direktør Annika Jyllilä–Vertigans er blitt valgt inn i styret til Design Forum Finland som fremmer finsk design. Design Forum Finland støtter finske bedrifters og organisasjoners vekst samt deres internasjonale konkurranseevne og suksess ved å fremme bruk av design særlig på strategisk plan.

De seneste årene har Vieser, under ledelse av Jyllilä–Vertigans, løftet designet inn i den strategiske kjerne og systematisk begynt å utvikle design-knowhow til organisasjonskompetanse.

Den sterke satsingen på forming og design-samarbeid ga opphav til Viesers designer-slukkolleksjon, og et tegn på denne vellykkete utviklingen er hedersbetegnelsen i fjorårets Fennia Prize 20-designkonkurrans som ble gitt til den innovative Vieser Dot-slukristen av Accoya-tre.

«Jeg er ivrig etter å få sitte på denne stol der jeg for min del kan støtte finske bedrifter til å ruste opp design til å bli strategisk kompetanse og motor for vekst. Verden rundt oss er i endring, og dermed også kundenes behov. Produktenes utmerkede funksjonalitet er viktig, men den funksjonelle kvaliteten er i stadig større grad en forventet verdi og ikke lenger et konkurransefortrinn. Når man skaper ny kundeverdi er det også behov for en ny type tenking, nye kontakter og mangfoldig kompetanse. Som budbærer for disse gjør Design Forum Finland et aldeles utmerket arbeid. For meg er det en stor glede og ære å komme inn i styrearbeidet i DFF og dermed kunne fortsette det for en familiebedrift viktige arbeidet – for min del å hjelpe i å fremme verdiskapning og vekst i finske bedrifter», kommenterer Annika Jyllilä–Vertigans.

Mer informasjon:

Anna Elo, Head of Marketing and Communications
anna.elo@vieser.fi/no
+358 40 5812567

Mer informasjon om Design Forum Finland

Det finske selskapet Vieser produserer unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet til inspirasjon og glede for alle, fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Produkter har blitt produsert i Österbotten i Finland helt siden 1973. Cirka seks millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.