Ungparets vakre baderom

Fredfull harmoni og enhetlige overflater ble skapt ved hjelp av Vieser Line i boligen til et ungt par. Boligen ble presentert på Kouvola boligmesse sommeren 2019.

I eneboligen ved navn Dekolaku presentert på Kouvola boligmesse (2019) kan vi se en Vieser Line slukrenne fylt med mikrosement. Slukrennen kompletterer baderommets elegante, vegg- og gulvflater i gråtoner. Sorte detaljer kommer til sin rett mot de enhetlige flatene og skaper en kontrast til den harmoniske helheten.

Viser Line kan fylles med mikrosement, men den kan også flislegges, og derfor er dette alltid et passende og tidløst elegant valg for den som drømmer om enhetlig stil i baderommet. Alternativt kan man velge en elegant rist i mattsort produsert i pulverlakkert, rustfritt stål.

I dette vakkert innredede huset er gulvsluket plassert i nærheten av veggen etter beboernes ønske. Andre alternative monteringsmåter er å plassere slukrennen helt inntil veggen eller midt på gulvet, f.eks. mellom to dusjer som står mot hverandre. Alle monteringsmåter er like funksjonssikre og trygge når det gjelder vannisolasjon. Kunden kan faktisk velge plass for sluket av rent visuelle grunner. I baderommet trengs kun ett gulvsluk fordi Vieser One gulvsluk som er kompatibel med Viser Line-løsningen, har en ekstremt effektiv avrenningskapasitet som er mer enn tilstrekkelig for to dusjer.