Lys fritidsbolig med massevis av plass

Fritidsboligen til Mikko Kuustonen og Hanna Brotherus er lyst og lett og skaper trivsel og glede der den ligger på en naturskjønn tomt ved et vann.

Fritidsboligen til Mikko Kuustonen og Hanna Brotherhus, som ble presentert på TV i Design by Lauri programmet høsten 2019, ligger i Mäntyharju i Brotherhus sitt ungdomslandskap. Ytterst på odden, rett ved et vann, fant paret en tomt for sitt hus. De ønsket seg mye sammenhengende plass til å bo i. Sluttresultatet var dette huset designet av Lauri Ylönen: en moderne og luftig fritidsbolig med store terrasser og separate badstubygninger.

For badet i huset ble designgulvavløpet til modellen Vieser Square med et stykke Dekton valgt for å matche den moderne og unike stilen. Den store silen i dimensjonene 60 x 60 cm er laget av steinmaterialet Dekton og det er meningen at personen som dusjer står på den stabile firkantede silen. Vieser Square er en sterk stabil sil med en matt og litt ru overflate som føles behagelig under foten.

Matchende Dekton-brikker i Vieser Square-design kan kjøpes i Finland fra Cosentino. Cosentino tilbyr Dekton i mange forskjellige farger og mønstre. Vieser Line i rustfritt stål ble valgt for den separate badstuen som en kontrast til de ellers mørke fargene. Kronen i dette avslappende og innbydende miljøet er den innebygde badestampen på dekk til badstuebygningen.

Les mer om Design av Lauri og om Viesers og Everyday sitt designsamarbeid her.

Bilder fra huset: Kuvagalleria Kotka

Bilder av Viesers produkter: Lauri Laukkanen

Vil du vite mer?
Per Arild Alfheim Area Sales Manager Norway +47 913 31 315 per@vieser.no