Naturlige fargetoner i huset ved vannet

Den nye fritidsboligen til sangduoen Toni Wirtanen og Jannika B, som deltok i TV-programmet Design by Lauri på finsk kanal TV5 i høst, har hentet inspirasjon fra den omkringliggende naturen.

Toni Wirtanens og Jannika B´s nye fritidsbolig, bygd under temaet Boksen i skråningen, ble presentert i programmet Design by Lauri på den finske kanalen TV5 høsten 2019. I programmet vises nybygget utført av Alvardag Oy inklusiv byggeprosessen. Paret endte opp med å velge Vieser Line slukrenne med flislagt rist. Resultatet ble en vakker og enhetlig gulvoverflate som får gulvsluket nærmest til å forsvinne; kun slukets kanter avslører slukets eksistens. Den praktfulle veggflisen i steinmønster stiger opp som et vakkert element i vaskerommet som ellers er holdt i en naturnær og rolig interiørstil.

Vieser Line slukrenne har fremragende bruksegenskaper: sluket er selvrensende samtidig som det har virkelig god avrenningskapasitet. I praksis betyr dette at vannet renner raskt til sluket og vekk fra baderommet. Serviceintervallene er usedvanlig lange, og når rengjøring på lang sikt en gang blir aktuelt, vil også den kunne utføres i en håndvending, uten spesielle kunnskaper eller verktøy.

I dette spesielle huset ble sluket installert direkte fast til bakveggen i dusjhjørnet. Alternativt kan slukrennet installeres inntil vegg eller midt på gulvet. Kunden kan velge monteringsstedet for slukrennen kun av rent visuelle grunner. Når det gjelder vannisolasjon, er Vieser slukrenne like sikkert og trygt å installere på alle de nevnte stedene.

For mer informasjon om Design by Lauri-programmet samt designsamarbeidet mellom Vieser og Alvagard Oy finner du her.

Oversiktsbilder fra stedet: Kuvagalleria Kotka

Bilder av Vieser produkter: Lauri Laukkanen.

Vil du vite mer?
Per Arild Alfheim Area Sales Manager Norway +47 913 31 315 per@vieser.no