Et smykke i naturens midte

Milla Alftan bygget sin flotte fritidsbolig i hjertet av Tavastland fylke, i vakre naturomgivelser.

Skjønnhet og funksjonalitet hånd i hånd

Interiørdesigner Milla Alftan har i flere år arbeidet med å planlegge hjem til andre. Nå har hun i flotte naturomgivelser i Tavastland sin fritidsbolig, en diamant av profesjonell kompetanse, der man ikke har gått på noen kompromisser, ikke en gang i de minste detaljer.

Baderommet i huset er som et lyst mirakel der overflatene og formspråket sømløst kombinerer funksjonalitet og luksus. På sine gulvslukløsninger stolte Milla på Vieser, og resultatet ble lavmælt, stilrent og vakkert.

Lys og livlig helhet

I dusjområdet valgte Milla å bruke Vieser Line-slukrenne fra Vieser. Denne beleggbare modellen er et utmerket valg når man ønsker å beholde en enhetlig gulvoverflate. Vieser Line glir perfekt inn i den lyse helheten og leder oppmerksomheten mot de flotte store veggflisene. Den livlige gulvoverflaten fortsetter sømløst over den beleggbare slukristen og danner en sammenhengende helhet.

Viesers slukrenne er også et trygt valg i fritisdboligen takket være ukomplisert vedlikehold og garantert funksjonssikkkerhet. Dette gir et langt renholdsintervall typisk for Vieser-slukene.

Vieser Flip – en liten, beleggbar rist

I baderommet har man tatt med en annen innovasjon fra Vieser, Vieser Flip. Flip er et utmerket valg når man ønsker en liten slukrist i rommet, men likevel vil beholde en enhetlig gulvoverflate. Kombinasjonen av Flip og slukrenne gir dette baderommet en enhetlig look og en flott og lys helhet.

Genialiteten i Vieser Flip ligger i at om man så ønsker så kan man snu slukristen slik at man får en stilig rist av rustfritt stål. Ved dette tilfellet er den flisbelagde lille risten et treff midt i blinken som gir hele baderommet en enhetlig gulvoverflate også utenfor selve dusjområdet.

Vakker formgiving og funksjonssikkerhet

Alle deler av baderommet er utført uten kompromisser mellom funksjonalitet og visualitet. På samme måte er et liv uten kompromisser en kjerneoppgave hos Vieser. Derfor ønsker vi å utvikle produkter som tar vakkert formspråk til en del av baderomsdesignet, uten å fire på kravene for funksjonssikkerhet og enkelhet i hverdagen for beboeren med tanke på vedlikehold av gulvsluket.

Dette slående vakre baderommet viser at velfungerende design bringer inn luksus i hverdagen, noe som gir langvarig glede. Heller ikke monteringen krever kompromisser. Vieser Line og Flip er kompatible med alle våre Vieser One-gulvsluk, og man har frie hender for plassering av dem.

Vil du vite mer?
Per Arild Alfheim Area Sales Manager Norway +47 913 31 315 per@vieser.no