Et lineært gulvsluk er stilig og lett å vedlikeholde

I Matinkylä i Espoo blir boligselskapet Nokkalan Seaside bygget, like ved kjøpesenteret Iso Omena, T-banen og stranden.

Alle leilighetene i komplekset som består av tre trappeoppganger og 77 leiligheter og bygget av Hausia, er allerede solgt. Spesiell oppmerksomhet ble rettet mot høy kvalitet og bærekraft i byggevalgene. Viesers stilige og vedlikeholdsvennlige Vieser Line lineære gulvsluk ble valgt til badene.

Hausia er en Espoo-basert operatør som bygger boliger i Helsingfors-området. Målet er å bygge kostnadseffektive boliger av høy kvalitet som opprettholder og øker verdien. Selskapets virksomhet styres av ansvar, innovasjon og bærekraft.

«Hausia er den største boligutvikleren i Espoo. Vi fokuserer utelukkende på leilighetskomplekser over flere etasjer», sier Jyri Kajander, arbeidsleder ved Nokkala Seaside-området.

En kostnadseffektiv løsning

Da gulvsluk ble valgt til badene i Nokkala Seaside, hadde Hausia til slutt to leverandører å velge mellom. En av disse var Vieser.

«Vi valgte Vieser fordi de var mer kostnadseffektive,» minnes Kajander.

Viesers lineære gulvslukssløsning er lett å vedlikeholde for beboerne. Den har et meget langt vedlikeholdsintervall og selve rengjøringsprosessen, når den tid kommer, er rask og enkel – den krever ingen prosess som må huskes, eller spesielle ferdigheter. Vann flyter inn i gulvsluket gjennom nærmest umerkelige hull, effektivt og raskt.

Eleganse med lineært gulvsluk

I tillegg til å være lett å vedlikeholde, er et flislagt lineært gulvsluk også stilig. Du legger knapt merke det når du ser på flisleggingen på baderomsgulvet. Det er selve diskretheten som gjør at det lineære gulvsluket tar seg så bra ut.

«Lineære gulvsluk er stilige. Leilighetene i dette bygget er ganske dyre og de lineære gulvslukene legger verdi til leilighetene,» sier Viljar Letlane, inne arbeidsleder ved Nokkala Seaside.

Samlet sett har samarbeidet med Vieser gått bra. Vi kontaktet hverandre når det var nødvendig, og alle problemer ble løst problemfritt sammen.

«Kommunikasjonen var rask,» sier Letlane.

«Vi vil kun bruke materialer av høy kvalitet. Disse badene er virkelig stilige og noen av leilighetene har også badstue. Jeg synes badene nærmest er leilighetenes sjel,» sier Kajander.

Vil du vite mer?
Per Arild Alfheim Area Sales Manager Norway +47 913 31 315 per@vieser.no