Elegant ferie i Ruka

Da hotellet Scandic Rukahovi fikk nytt look, var det også behov for at baderommenes gulvsluk er i skjønn forening av design og funksjonalitet.

Det tradisjonelle og elegante fjellhotellet Scandic Rukahovi befinner seg i Rukafjellets alpinanlegg, nært bakkene i hjertet av Ruka. Hotellet er et ekte ski in, ski out-hotell – fra hotellet kan du komme med ski på beina rett til de flotte bakkene og løypene i Ruka. Hotellet, som tilbyr både hotellrom og leiligheter samt varierte restauranttjenester, er med sine 548 sengeplasser det største hotellet i Ruka.

Under 2019–2020 gjennomgikk Scandic Rukahovi en omfattende renovering. Samtidig ble også baderommene i hotellet fornyet. Man ville få en smule luksus og tidløs eleganse i dusjområdet. Den utvalgte gulvslukløsningen ble Vieser Line-slukrenner som ga en vakker og helhetlig gulvoverflate til dusjområdet. Det lavmælte og rolige uttrykket tåler tidens tann og gir baderommet en luksuriøs spa-atmosfære.

For hotellene er det spesielt viktig at alt av vedlikehold og drift fungerer effektivt og ubemerket i bakgrunnen. Slik kan hotellgjestene løsrive seg fra hverdagen og nyte sin ferie. I planleggingen av Scandic Rukahovis baderom tok man derfor hensyn til en detalj som ofte blir glemt når man velger passende gulvsluk. I hotellomgivelser kreves det at gulvsluk fungerer ekstremt bra og bare sjeldent behøver å rengjøres.

For den perfekte dusjopplevelsen må vannet ledes raskt borte fra gulvet og gulvsluket fungere effektivt. Gulvslukets rengjøringsintervaller skal være lange slik at den nøye planlagte renholdstid ikke må brukes til slike oppgaver som bare sjeldent bør gjøres.

Når det til slutt blir tid for renhold, må det utføres raskt, ukomplisert og uten spesiell kompetanse eller verktøy. Vieser-slukrenne oppfyller denne kravspesifikasjonen utmerket. Gulvslukløsningen er basert på det populære og ekstremt effektive finske Vieser One-gulvsluk. Vieser One-gulvsluk med effektiv gjennomstrømming og genial og enkel konstruksjon kan skape nettopp en slik enkelhet og funksjonssikkerhet også på steder der gulvsluket er under høy belastning – uten å glemme overflateløsningen, den beleggbare slukrist, som gjør innredningen estetisk og helhetlig. Vieser Line-slukrenne er også et sikkert og stødig valg både for bruk og vannisolasjon.

«Baderommenes gulvslukløsning har noe å si. På et hotell er det strenge krav for renhold, og tiden som spesialisten bruker på det er optimert for å oppnå det beste resultatet. Lang tid mellom hver rengjøring av gulvsluk frigjør tid for å rengjøre resten av baderommet, noe som øker kvaliteten på renholdet. Vieser-slukrenner er virkelig enkle og lette å vedlikeholde», forteller Niina Käkelä, ansvarlig for renholdsavdelingen i Scandic Rukahovi.

«Å fornye Scandic Rukahovi har vært et viktig prosjekt for oss. En del av dette er baderommenes nye look som bidrar til en moderne og høykvalitets besøkeropplevelse. Baderommenes nøye planlagte look, inkludert den vakre og nesten usynlige slukristløsningen, forteller mye om kvalitetsnivået som vi ønsker å tilby til våre kunder. En unik opplevelse der til og med de minste detaljene er nøye vurderte og utfyller hverandre, skaper fantastiske rammer for en ferie i Ruka», konstaterer hotellsjefen Lea Riekki.

Bli kjent med hotel Scandic Rukahovi her.