Det vakre tømmerhuset er bygget med naturlige materialer

På Vieser satte Jontte Valosaari pris på innenlandske og lette

På en tomt midt den vakre naturen i Sjundeå i Syd-Finland blir det akkurat bygd et flott tømmerhus. Jontte Valosaari har bygd sitt fremtidige hjem selv helt fra grunnen av for å få akkurat den helheten han vil ha. Valosaari har valgt finske materialleverandører så langt det er mulig, og når det gjelder gulvslukene endte han opp med Vieser, som er en stilig løsning med enkel installasjon.

Valosaari er brannmann, sanger og far til to. Før byggeprosjektet startet tenkte han over flere forskjellige alternativer, fra blokkleiligheter til ferdige eneboliger. Det var likevel ikke noe av dette som føltes riktig, for han ville bo på et rolig sted nær naturen. Valosaari har bygd hus før, og derfor følte han at et nytt byggeprosjekt var den eneste riktige løsningen.

– Jeg ville ha et plastfritt og allergifritt hus med godt inneklima, som gikk så godt som mulig i ett med naturen. Derfor bestemte jeg meg for å bygge et tømmerhus, forteller Valosaari.

Installeringen var enkel og klar

Når det gjelder material- og produktvalg har Valosaari ønsket å benytte finske leverandører så langt det er mulig. Det var også en av grunnene til at han valgte Vieser. Dessuten virket blant annet også den enkle installeringen samt den riktige størrelsen på linjegulvsluken inn på valget av avløpet.

– Jeg ble anbefalt Vieser, og når jeg satte meg inn i saken, tenkte jeg til slutt egentlig ikke på noen andre løsninger. Vieser hadde mange ting som jeg likte veldig godt. Jeg hadde tenkt å legge gulvfliser på 800×800 mm på badet, og jeg fant ut at Viesers linjegulvsluk på 800 mm kunne være en perfekt løsning sammen med disse, minnes Valosaari.

Den enkle installeringen overgikk alle mine forventninger. Akkurat på grunn av den enkle installeringen og rengjøringen vil jeg anbefale Vieser på det varmeste.

Jontte Valosaari

Valosaari hadde også kjennskap til Vieser-produktene fra tidligere byggeprosjekter.Han hadde for eksempel selv installert vanlige Vieser-gulvsluker.Linjegulvsluken var enkel å installere, for den passet direkte sammen med gulvavløpet.

– Man trengte ikke å gjøre mer enn å se på høyden på en litt annen måte, slik at man helt sikkert hadde riktig høyde i forhold til gulvet.Installeringen var enkel og klar med gode instruksjoner.Finner leser jo vanligvis ikke bruksanvisninger, men det gjorde jeg da.Der fikk jeg viktig hjelp til installeringen, og den var jo egentlig veldig enkel, sier Valosaari med et smil.

På dette tidspunktet er byggeprosjektet nesten ferdig.Inntil nå har alt godt veldig fint.

– Vi har unngått de største problemene, og det har nesten ikke oppstått noen bekymringer under veis.Alt i alt har prosjektet gått fint, sier Valosaari fornøyd.

Samarbeidet med Vieser fungerte fint i alle de forskjellige fasene i prosessen, helt fra valget av leverandør til installeringen.Kundeservicen var alltid klart til å hjelpe når det var noe vi lurte på.

Rengjøringsmulighetene er for eksempel en av fordelene med linjegulvsluken. Den er veldig enkel å gjøre ren. Til slutt var det ingen tvil om hvilke gulvsluker jeg ville velge.

Jontte Valosaari
Vil du vite mer?
Per Arild Alfheim Area Sales Manager Norway +47 913 31 315 per@vieser.no

Referanser knyttet til prosjektet

Privat bolig, tømmerhus i Sjundeå

Se presentasjonen