Vieser styrker seg i Norden

Begynnelsen på året har gitt oss nye forsterkinger i Norden. Vi har forsterket vår tilstedeværelse i Norge og i Sverige med to nye spesialister.

Oskar Schannong, Technical Sales Manager Scandinavia, forsterker vårt tekniske salg i Norge og Sverige. Oskar som har flere års erfaring fra den tekniske siden i VVS-bransjen, bringer ettertraktet lokalkunnskap til støtte for vårt team.

Per Arild Alfheim, Area Sales Manager Norway, forsterker vårt salg i Norge. Per Arild vil bidra til å styrke vårt salg i Norge, og han kommer til å ha en viktig rolle i å øke våre markedsandeler. Han kommer fra leverandørsiden til grafisk bransje og har mer enn 30 års erfaring innen salg og markedsføring.

Vår vekst i Norden er på god vei, og denne forsterkningen vil hjelpe oss i å betjene også norske og svenske kunder på den samme pålitelige måten som vi har betjent våre kunder i Finland allerede i flere tiår. Det er deilig å kunne begynne det nye året med et voksende og motiverte team.

Det finske selskapet Vieser produserer unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet til inspirasjon og glede for alle, fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Produktene produseres i Österbotten i Finland helt tilbake fra 1973. Cirka seks millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.