Vieser Line tuoteuutuudet

Vieser Line-produktfamilie blir større

Vi har gledelige nyheter å begynne året med. Utviklingen av de finske Vieser Line-slukrenner fortsetter i form av et bredere produktutvalg. Et stilig alternativ til den populære Vieser Line-slukristen har vært en elegant rist av rustfritt stål. Nå utvides denne slukristfamilien: vi har økt lengden på våre Core-slukrister og kommet med et flott svart alternativ.

Vieser Line Core Black

Vieser Line Core Black er laget av stødig rustritt stål som er pulverlakkert svart. Den svarte slukristen danner et flott par til svarte dusjhelheter. Alle Core-modeller er stødige og behagelige under foten, og de er trygge å stå på siden slukristen holdes godt på plass og den tåler bruk uansett hvor den er plassert. Som alle våre modeller fra de minste slukrister til de store design-rister er også denne kompatibel med alle våre Vieser One-gulvsluk. Brukssikkerheten er altså garantert.

Baderom uten kompromisser

Core-familien består nå av fire størrelsesalternativer, og dermed er det blitt enda mer frihet til å designe og utføre baderomsløsninger etter egne ønsker. Alle Core-modeller er tilgjengelige i størrelsene 700, 800, 900 og 1000 mm. 
De beleggbare Vieser Line-slukrenner så vel som de av rustfritt stål kan begge plasseres trygt og fleksibelt hvor som helst på baderomsgulvet. Rett ved siden av veggen, i nærheten av veggen eller midt på gulvet og flere ved siden av hverandre. Det er altså ikke behov for å lage kompromisser i designet.

Les mer: Slukrenne reddet baderomsdrøm
Les mer: Vieser Line-slukrenner

Det finske selskapet Vieser produserer unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet til inspirasjon og glede for alle, fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Produktene produseres i Österbotten i Finland helt tilbake fra 1973. Cirka seks millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.