Vieser på VVS Dagene i Lillestrøm, 19.-21. oktober 2022

Vieser, som er kjent for sine unike designrister og høykvalitets gulvsluk, skal delta på rørleggerbransjens messe VVS Dagene i Lillestrøm 19-21. oktober på stand C01:13.

Vieser presenterer på messen nyheter innen sitt produktspekter – Markedets laveste gulvsluk og gulvsluksmansjetter med sensorer.

Strukturen til Vieser One ekstra lav har en betydelig fordel ved både renovering og nybygg. Takket være den effektive flyten på 1,2 l/s er den ekstremt kompakte sluken egnet for både dusj og badekar. Vannlåsen i denne nyheten er basert på en innovativ membranteknologi.

” I stedet for å bygge nytt, velger de noen ganger å pusse opp for å spare miljøet. Det nye ekstra lave gulvsluket er ideelt for oppussing. Ved å kombinere Vieser ekstra lave sluk med Vieser Line skaper du også en linjeslukløsning med en høyde på kun 90 mm med risten. Dette gir større valgfrihet for kundene som nå kan gå for linjeavløp i stedet for standard.”, sier Per Arild Alfheim, salgssjef i Norge.

Viesers gulvsluk er veldig driftssikre i hverdagen og nå kan du også sjekke det.
Vieser gulvsluksmansjetter er nemlig snart tilgengelige med NFC-sensorer (Near Field Communication. Nærfeltskommunikasjon) som gjør det mulig å enkelt måle fuktighet ved behov. Sensorene er produsert i Sverige av InviSense.

“Vi ser på det som et godt resultat at måling over tid også gir mulighet for delvis reparasjon i stedet for å gjøre om badene helt. Med disse sensorene er det mulig å måle fuktighet uten ødeleggende prøvetaking”, sier Jens Persson salgssjef i Scandinavia.

Vieser legger til sensorer utviklet av Linköpings universitet og testet av RISE til gulvsluksmansjetter for Vieser One, Vieser Line, Vieser DOT og Square. Sensorene består av et fuktfølsomt materiale som absorberer vannmolekyler og kan deretter oppdages med en fuktskanner. Sensoren har ekstremt lang holdbarhet, og de er designet for å ha minst levetiden til et bad. Hvis sensoren er riktig installert og plassert i henhold til tegninger og installasjonsinstruksjoner, kan hvem som helst måle den etter å ha lest en kort instruksjon.

Begge nyhetene presenteres under daglige “learning points” på standen C01:13:
Kl.10.00 Ny ekstra lav gulvsluk – perfekt løsning for oppussing og rehabilitering
Kl. 13.00 Målbarhet, bra for både lommebok og miljø
Kl.14.30 Ny ekstra lav gulvsluk – perfekt løsning for oppussing og rehabilitering

Velkommen til å sjekke ut våre nye produkter!

Vieser tilbyr unike designrister og gulvsluksløsninger av høy kvalitet for å inspirere profesjonelle byggherrer så vel som interiørdesignere og huseiere. Viesers-produkter har blitt produsert i finske Österbotten siden 1973. Viesers gulvsluk er installert på omtrent syv millioner bad og selskapet har virksomhet i Sverige, Finland, Norge og Estland.