Esa Mouhu and Janina Ollberg appointments

Utnevnelser i Viesers ledelsesgruppe

Etter at bærekraftig utvikling ble løftet i spissen for bedriftens strategi er ansvarsområder og roller i Viesers ledelsesgruppe blitt endret for å gjennomføre dette sentrale elementet.

Ansvarlighets-, utviklings-, og kvalitetsleder Esa Mouhu ble utnevnt som Viesers ansvarlige for bærekraftig forretningsvirksomhet. Ved siden av Esa Mouhu ble Janina Ollberg utnevnt som leder for portfolioer og leveransekjeder. Esa og Janina har vært med i Viesers ledergruppe siden våren 2019.

Disse utnevnelser på ledergruppenivå er i tråd med vår fornyede strategi og bringer inn eierskap og klart definerte ansvarsområder i forskjellige prosjekter innen bærekraftig utvikling og gjennom hele organisasjonen. Det er fortsatt arbeid som gjenstår, men dette er et steg mot en mer ansvarlig forretningsvirksomhet og dermed i retning av en enda mer bærekraftig morgendag, forteller Viesers administrative direktør Annika Jyllilä–Vertigans.

 

——————————————–

Det finske selskapet Vieser produserer unike designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet til inspirasjon og glede for alle, fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Produktene produseres i Österbotten i Finland helt tilbake fra 1973. Cirka seks millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland.