Vieser på Nordbygg 2024

Vieser deltar på Nordbygg, Nordens største bygge- og eiendomsmøte, i Stockholm 23.–26. april! Du finner oss på stand A10:38.

Nordbygg samler arkitekter, utviklere, eiendomsforvaltere, installatører, håndverkere og prosjektledere for å snakke om fremtiden til bygg- og eiendomsbransjen, som passer godt for Vieser.

– Bærekraft er en av våre strategiske retningslinjer, og vi er sterkt engasjert i utviklingsarbeidet. Vi har nettopp mottatt EPDer for fire av våre produktgrupper og samarbeider med bl.a. Uponor, Grohe og SlutaRiv Sverige Ab reduserer karbondioksidutslippene i byggebransjen ved å redusere rivingen, sier Jens Persson, Head of Sales Professional.

Vieser presenterer sitt produktsortiment og et nytt produkt

Vi presenterer utvalgte produkter fra vårt utvalg, for eksempel: Det laveste gulvsluket på markedet – Vieser One Extra Low, en flott løsning for trange installasjonsplasser.

Alle Vieser gulvsluk er kompatible med alle Viesers rister. Dermed kan du kombinere f.eks. Vieser One ekstra lav med et Vieser Line betyr at du har en gulvslukløsning nær veggen med en byggehøyde på bare 90 mm!

I tillegg til et utvalg av vårt gulvavløpssortiment, introduserer vi et nytt produkt for det svenske markedet. En ny slukmansjett fra Apex Sealsolution for vegg-til-vegg-plassering av Vieser Line.

Du finner oss på stand A10:38.

Inngang er gratis for fagfolk. Få din gratis billett her

Presseakkrediteringer: lenke