Enkelt å montere

Over sjuv millioner monterte eksemplarer snakker for seg selv – gulvsluk fra Vieser er sikre og raske å montere

Det er en god grunn til at profesjonelle velger den samme gulvslukløsningen gang etter gang. Vi har alltid lyttet grundig på tilbakemeldinger og ønsker fra våre kunder, og vår produktutvikling er tuftet på enkel montering og funksjonssikkerhet.

Grunner til å velge finsk Vieser:

  • Enkle monteringssteg
  • Monteringen krever bare noen få deler, og de er tydelige å anvende
  • Gulvsluk monteres raskt og sikkert – støpestøtter gir ekstra sikkerhet
  • Tydelige instrukser – gulvsluk monteres alltid på samme måte uansett hvilken modell man har valgt
  • Alle Vieser-gulvslukprodukter er kompatible med Vieser One-gulvsluk

Ett gulvsluk – alle muligheter

Fra begynnelsen av har Viesers grunnidé vært å lage et gulvsluk som er så enkelt å montere at arbeidet er nesten umulig å gjøre feil. De unike støpestøttene holder gulvsluket stødig på plass under gulvstøpingen, og å bruke støpestøtter sparer tid – opp til 15 min per gulvsluk. I tillegg til gode monteringsinstrukser fins det tydelige monteringsanimasjoner som støtter monteringsarbeidet.

De seneste årene har Vieser utvidet sitt basissortiment av gulvrister med flotte design-slukrister og linjegulvsluk som glir inn i innredningen. Under gulvet finner man alltid det kjente og funksjonssikre Vieser-gulvsluket, fordi alle slukristene er kompatible med Vieser One-gulvsluk.

Konstruksjonen av Vieser Line linjegulvsluk er enkel, og gulvsluket er kompatibelt med alle Vieser-gulvsluk. Produkter som anvendes sammen har ti års systemgaranti. Les mer.

«Montørene hadde ingen problemer. Vi fikk god hjelp fra Vieser både når det gjaldt tekniske løsninger samt utseende og design.»

Riku Hakala, beboer.

Familien Hakala pusset opp en gammel bryggeribygning fra 1800-tallet og gjorde den om til en leilighet. I baderommene valgte man å bruke mangsidige Vieser-løsninger. Gulvflisene som vises på bildet stammer fra en legendarisk nattklubb i Åbo, og sammen med Vieser-gulvsluk danner de en perfekt helhet. Under gulvet fins det selvfølgelig det kjente Vieser-sluket med effektive gjennomstrømmingsegenskaper.

Holdbar finsk kvalitet kombinert med stødig produktutvikling har gjort bedriften til det som Vieser er i dag – et finsk alternativ til å stole på.

Videoanimasjonen her nede tydeliggjør hvordan Vieser Line-slukrenne monteres. Monteringen er enkelt og krever bare noen få tilleggsdeler. For alle Vieser-produktar kan man få en tydeling monteringsinstruks.
Flere videoer med vedlikeholds- og monteringsinstruksjoner finner du i vår YouTube-kanal. Dekkende planleggings- og monteringsintruksjoner for alle våre produkter fins på våre sider for profesjonelle.

Kontakt oss Kontakt oss