Vieser Lauha x Joanna Laajisto

Vi dusjer rundt 16 000* ganger i løpet av livet. Så det er veldig viktig hvilken følelse vi får når vi tilbringer tid på badet vårt. I beste fall kan øyeblikket under dusjen være en hyggelig stund i hverdagen. En kort dusj eller bad i badekar tilbyr et øyeblikk av tid som lader sjelen. Vi i Vieser ønsker å tilføre noe mer til det øyeblikket. Vannet er mildt, sansene er våkne.

Det er fredelig – alt er bra her.

Oppdag den nye produktkolleksjonen!

Vieser Lauha x Joanna Laajisto – Mildere liv

Vieser Lauha x Laajisto-produktene er designet for å være funksjonelle og tilpasningsdyktige. Produktene passer inn i hjemmets hverdag og oppfyller mange ulike behov.

I tillegg til badet kan du ta dem med til andre steder der livet skjer. Et håndklestativ kan hjelpe til med å tørke svømmerens håndklær på terrassen, en dusjkrakk fungerer som sidebord mens du nyter en ettermiddagskaffe.

Produktene er designet og produsert i Finland. Deres førsteklasses snekkerarbeid og detaljer skaper et stilig sluttresultat.

Kebony-tre er et varmt og tidløst valg, det vil tåle tidens tann – takket være både utseende og egenskaper.

«Jeg streber etter hensiktsmessighet i mitt designarbeid. Produktet skal ha en begrunnelse for å bli en realitet – både visuelt, funksjonelt og også kvalitetsmessig. Da jeg designet Vieser Lauha x Laajisto-produktene, siktet jeg mot klassisisme, som vil vare over tid, ikke bare når det gjelder materialene i seg selv, men også når det gjelder deres estetikk. Jeg er også spesielt fornøyd med det vakre treverket av høy kvalitet. Når designprosessen vurderes nøye fra begynnelsen til de aller siste stadiene, skapes produkter som ikke bare har begrunnelse, men også mening.»

Interiørarkitekt og designer Joanna Laajisto

Oppdag produktene

Ny

Vieser Lauha håndklestativ

Se presentasjonen
Ny

Vieser Lauha knaggrekke

Se presentasjonen
Ny

Vieser Lauha krakk

Se presentasjonen
Kontakt oss Kontakt oss