Unikt design, sikker funksjonalitet

Gulvsluket ble et blikkfang

Ny retning for baderommet

Baderommet er ikke lenger bare et teknisk rom, nå til dags ønsker man å trives der og satse på innredningen i baderommet. Naturlige temaer som tre, holdbare og bærekraftige valg samt et nordisk utgangspunkt er Viesers hjørnesteiner og sterke trender i baderomsdesign.

Formgiving har alltid vært en del av all vår virksomhet. I begynnelsen konsentrerte vi oss om å utforme et perfekt gulvsluk. Nå utformer vi slukristene så de blir en del av baderomsinnredningen. Slukristen er ikke lenger en ren teknisk løsning, men den kan være det uslåelige midtpunktet i baderommet – et vakkert og tidløst designprodukt.

«Et rist er ikke lenger bare en teknisk løsning; det kan være det midtpunktet på badet – et vakkert, tidløst designprodukt.»

Renommert finsk designsamarbeid

De siste årene har vi kommet på markedet med nymotige design-slukrister som omformer hele utvalget med sine former og materialer. Innen design er vi i tett samarbeid med nordiske designbyråer i toppskiktet, som Aivan Design og Pentagon Design.

Til og med for firkantige slukrister, som blir oppfattet som tradisjonelle, har vi ønsket å gi et kompromissløst design, og vi har skapt en ny kolleksjon med hjelp av finsk design-samarbeid.

Design og funksjonalitet i skjønn forening

Selv om vi til tider har tatt meget dristige valg som ikke er mainstream, har vi aldri vært villige til å kompromittere funksjonaliteten. Vi har skapt slukrister som er kompatible med alle Vieser-gulvsluk og som for sluttbrukeren er bekymringsfrie å anvende og meget lette å vedlikeholde. Alle våre produkter fra sluk til slukrister har utmerkete gjennomstrømmingsegenskaper og lange vedlikeholdsintervaller.

Vårt brede sortiment av slukprodukter gjør det mulig å ta de beste valg for ulike steder både på og under gulvoverflaten. Den skjønne forening av design og funksjonalitet er både innrederens og montørens drøm. Bli kjent med baderomsdrøm som er blitt virkelighet på Referanser-siden.

For oss er design både kvalitet som skal kjennes på baderomsflatene samt topputviklet funksjonalitet under gulvet som gjør at hverdagen flyter bedre.”

Janina Ollberg, Head of Products and Design, Vieser

Tre, naturlig

Det er en tidløs trend at ting skal være naturlige, og det er ingen tilfeldighet at vi har valgt tre som materiale som en del av et langvarig designarbeid. Vi er de første som tilbyr å bruke tre på baderomsgulvet, og det på en helt ny måte. Tre kjennes behagelig under foten, og lyden av vann blir myk og naturlig når man kan stå på en stødig trerist i dusjen.

Slukrister av Svanenmerket Kebony-tre som er produsert uten giftstoffer og på en økologisk måte. De er av hardt, holdbart og vakkert tre, og den enestående behandlingen gjør at begge disse trematerialene utmerket tåler å bli brukt i baderommet.

Mer informasjon om våre trematerialer og behandling av det finner du på produktsidene til Dot og Square-trerister.

Frihet til å velge

Viesers designprodukter som produseres i Finland gir en enestående mulighet til baderomsdesign. Med fleksibel plassering, og ved hjelp av innredningsmaterialer kan risten enten fremheves eller bli smeltet fullstendig inn som en del av baderomsgulvet.

Store fliser, naturlig tre eller hva som helst midt i mellom – valget er ditt.

Velkommen til å bli inspirert!

Kontakt oss Kontakt oss