Linjesluk

Et vakkert linjegulv tilpasser seg godt til interiøret enten upåfallende eller fremhevet. Rask, enkel og sikker installasjon.

Sjekk sortiment

Hvorfor Vieser Line?

  • Egnet for både ny- og renoveringsbygg.
  • Trygg og sikker med tanke på vanntetting
  • Muliggjør bruk av en stor plate og støping i én retning
  • Enkel å rengjøre – vannlåsen er enkel å ta av og sette tilbake.
  • Den flisbare modellen passer for alle vanlige baderomsgulvfliser og gulvbelegg (f.eks. mikrosement eller harpiks).
  • Kombinert med Vieser One ekstra lavt gulvsluk er systemhøyden kun 90 mm.

Sjekk sortiment

Stilig og transformerende

Den stilige og konvertible Vieser Line er en ny type linjegulvavløpssystem som kombinerer høy kvalitet, unikt design og innovativ brukervennlighet.

Sjekk sortiment

Lett å planlegge

Vieser Line består av en sil og en renne, som selges separat. Dekkene er tilgjengelige som dekkbare og som rustfrie.

I tillegg velges et tradisjonelt Vieser One gulvsluk i henhold til installasjonsstedet. Utvalget av brønnen styres av bl.a. installasjonsplassen under gulvet (høyde), type gulvbunn og antall sidekoblinger som trengs.

Alle Vieser Line rister og renner er kompatible med Vieser Line gulvsluk.

Oppdag det allsidige utvalget av gulvsluk

Frihet til å dekorere

​Det dekkbare dekselet kan fremheves med fliser eller det kan nesten forsvinne inn i deler av gulvoverflaten ved å bruke samme fliser eller belegg som gulvet rundt. Du kan også velge et matt sort, pulverlakkert lokk i rustfritt stål.

Vieser Line tilpasser seg interiøret på mange måter – den kan plasseres inntil veggen, litt vekk fra veggen eller midt på gulvet, med tanke på sluk.

Sjekk installasjons video

Lett og ukomplisert å vedlikeholde

Hverdagens luksus er det enkle vedlikeholdet. Viesers slukene er utformet på en slik måte at vannet raskt forlater overflaten av gulvet. Dette oppnås ved den innovative strukturen til gulvsluket, som gjør at vannet strømmer kraftig.

Når tiden for å rense sluket endelig kommer, er prosedyren rask og enkel. Beboerne kan fokusere på å nyte den bekymringsfri hverdagen og badet sitt.

Les mer

Design og funksjonalitet i skjønn forening

Vieser Line-produktet er ikke bare vakkert å se på, men også pålitelig i bruk og enkelt å vedlikeholde. Ambisiøs design av høy kvalitet betyr ingen kompromisser når det kommer til daglig bruk. Les mer om det unike designet.

Kontakt oss Kontakt oss